Over van Aalten Auto’s

Welkom bij Van Aalten Auto’s, een familiebedrijf met een passie voor auto’s en een toewijding aan uitmuntendheid sinds 1965.

Al meer dan vijf decennia biedt ons bedrijf betrouwbare en hoogwaardige auto’s aan klanten in Woudenberg en daarbuiten. Als een door de RDW erkend bedrijf streven we ernaar om de hoogste normen van integriteit, service en kwaliteit te handhaven.

Bij Van Aalten Auto’s geloven we in persoonlijke service en transparantie. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto die past bij uw behoeften en budget. Of het nu gaat om een betrouwbare gezinsauto, een praktische stadsauto of een SUV, we hebben een uitgebreide selectie om uit te kiezen.

Bovendien voeren wij onafhankelijke APK-keuringen uit om ervoor te zorgen dat elke auto die ons terrein verlaat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bij Van Aalten Auto’s is uw tevredenheid onze prioriteit. Wij streven ernaar om een vertrouwd en betrouwbaar adres te zijn voor al uw auto-behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs op onze locatie om ons assortiment te bekijken en te ervaren waarom Van Aalten Auto’s een naam is die u kunt vertrouwen.